Oppblåsbare telt i vinden

Kontakt Kroken Haugaland

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Oppblåsbare telt i vinden

Oppblåsbare telt har virkelig blitt populære de siste årene. Dette er telt som er lynkjappe å sette opp, og man har et ekstra rom på bare noen få minutter

– Vi har solgt veldig bra. Oppblåsbare telt har vært et av suksessproduktene våre i år, sier Nils Magne Dahle hos Max Fritid.

Produkt som holder
Dahle sier at denne typen telt kom på markedet for noen år siden, men at det er nå det virkelig har tatt av.

– Vi var litt skeptisk til produktet i starten – vi fryktet både lekkasjer og punkteringer, men vi har sett at dette holder. Det er også stødig, og tåler at det blåser litt. Produktet er så bra at vi faktisk forventer enda bedre salg til neste år, når flere har fått se hvor godt det fungerer, sier Dahle.

Oppblåsbare telt er enkelt, rimelig og solid.
– Dette har vært et av suksessproduktene i årets sesong, sier Nils Magne Dahle hos Max Fritid.

Perfekt for reisende

Oppblåsbare telt passer spesielt godt for bobilkjøreren eller de som bytter plass ofte, ettersom de er så enkle å håndtere.

– Det er mye lettere og raskere å sette opp disse teltene enn tradisjonelle telt med stenger etc. I løpet av et minutt har man pumpet opp en kanal/ søyle, og etter 5-10 minutter er teltet satt opp. Det er revolusjonerende. Teltet festes til en skinne på markisen, og prisnivået er svært gunstig - oppblåsbare telt koster fra kr 6000,- og oppover, sier Dahle.

Ekstrautstyr

Disse teltene fås i dag i fire ulike størrelser, og allerede neste år vil det komme dypere telt som kan passe til større biler.

Teltene leveres komplett med pumpe, og det finnes også mye tilbehør, som støttestenger, termotak, gulvteppe etc. Og hekter man på et innertelt (ekstrautstyr), har man en ekstra soveplass.

Til oppblåsbare telt finnes også reservedeler og lappesaker, som er greit å ha dersom det skulle bli slitasje etter en tids bruk.

Se video av hvor enkelt luftfylte telt settes opp øverst i saken.